Tervetuloa seuraamaan Kansainvälisen politiikan yhdistyksen, eli tuttavallisemmin FAIA:n menoa ja meininkiä!

FAIA on uusi, elokuussa 2016, perustettu yhdistys, jota ovat tekemässä eri aloja edustavat nuoret ympäri Suomen. Meitä kaikkia yhdistää kiinnostus kansainvälisiä suhteita ja muutenkin ajankohtaisia asioita kohtaan sekä innostus tehdä yhdessä jotakin uutta ja innostavaa. Järjestön tavoite on edistää laadukasta keskustelua ja tulemme esimerkiksi järjestämään tapahtumia erilaisiin ajankohtaisiin teemoihin liittyen. Ensimmäinen tapahtuma järjestetään vielä tänä syksynä teemalla ”Käydäänkö seuraava sota Arktiksella?”.

Toimintaamme ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet ja haluamme pitää osallistumisen kynnyksen matalana. Näin jokaisella on mahdollisuus osallistua juuri sen verran kun haluaa ja ehtii, oli se sitten toiminnan seuraamista, tapahtumiin osallistumista tai tilaisuuksien järjestämistä. Keräämme jatkuvasti jäsenistöltä uusia ideoita ja ajatuksia siitä, millaisia tapahtumia ja mistä teemoista he haluaisivat nähdä tulevaisuudessa ja miten toimintaa voitaisiin kehittää.

Olkoon tämä vain pikainen tervehdys, jotta jokainen tietää edes hiukan, mistä FAIA:ssa on kyse. Pian on tiedossa lisää tietoa siitä, ketkä tätä yhdistystä tällä hetkellä pyörittävät, eli hallitus kertoo hiukan lisää itsestään ja palataan myös siihen, miten idea FAIA:sta oikeastaan sai alkunsa.

Jos kiinnostuit toiminnastamme, edes ihan vähän, kysy rohkeasti lisää ja lähde mukaan! Tarkemmat ohjeet liittymiseen löydät täältä. Käy myös seuraamassa FAIA:n Facebook-sivua @faiafinland.

Mahtavaa syksyn alkua koko hallituksen puolesta,

Lara
FAIA:n hallituksen tiedotuskoordinaattori

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s