Hallitus esittäytyy I: Joel, Oona, Juulia ja Milla

Syksyistä torstaita!

Viikonloppuna opiskelijoita hemmotellaan, kun politiikan tutkimuksen opiskelijoiden POP-päivät starttaavat Tampereella, ja Suomen yhteiskunta-alan ylioppilaiden SYYspäivät Vaasassa. Luvassa on siis paljon ajankohtaista keskustelua meille tärkeistä teemoista. FAIA:n porukka edustaa tänä vuonna Tampereella, joten tulkaahan moikkaamaan, kun bongaatte tutut naamat.

FAIA on nyt aktivoitunut myös Twitterissä, käykäähän seuraamassa jo tutuksi tullutta nimeä @faiafinland.

Nyt kuitenkin varsinaiseen asiaan. Ketkä FAIA:a tällä hetkellä pyörittävät, mitä he tekevät ja mistä heidät löytää? Näihin kysymyksiin saat vastauksen lukemalla tämän ja pari seuraavaa postausta, joissa jokainen hallituksen jäsen kertoo hiukan lisää itsestään.

Joel Linnainmäki, Helsinki/Tampere
Puheenjohtaja

Moikka! sdg16_joel
Olen 25-vuotias kansainvälisen politiikan opiskelija Tampereen yliopistossa ja FAIA:n puheenjohtaja. Ennen nykyistä pääkallopaikkaa FAIA:ssa hoidin Pekka Haaviston toimistoa eduskunnassa ja ulkoasiainministeriössä. Vapaa-ajalla kierrän Suomessa, Euroopassa ja maailmalla puhumassa  nuorten oikeuksien, osallisuuden ja nuorten johtamien rauhanprojektien puolesta. Toivon, että jokainen vähänkään kansainvälisistä teemoista kiinnostunut lähtee tutustumaan FAIA:n toimintaan ja tuo mukanaan omat ideansa ja energiansa. Haluan, että me olemme se porukka, joka tekee aina asioita ennakkoluulottomasti, rohkeasti ja uudistuen. Ota ihmeessä yhteyttä jos koskaan tulee kysyttävää tai ideoita!

Oona Lohilahti, Tampere
Varapuheenjohtaja

oonan-kuva

Minut löytää tällä hetkellä todennäköisimmin Tampereen yliopistolta kirjastosta, mikroluokasta tai lukusalista, missä väkerrän valtio-opin gradua. Opiskelen myös journalistiikkaa ja teen pääosin toimittajan töitä. Suurimmat intohimoni kansainvälisen politiikan saralla ovat graduni aiheet Länsi-Balkan ja EU sekä Lähi-itä ja ihmisoikeuskysymykset. Vaikka maailman muuttaminen (tai ainakin sen yrittäminen) journalismin avulla on ihanaa, elämäni tarkoitus on keikoilla ja konserteissa käyminen.

Juulia Heikkinen, Helsinki
Taloudenhoitaja

img_5741Tsau!
Olen kolmannen vuoden maailmanpolitiikan tutkimuksen opiskelija Helsingistä. Kansainvälisessä politiikassa minua kiehtoo eniten rauhanprosessit ja kyynisyyden voittaminen. Unelmoin jonakin päivänä olevani oman elämäni Ahtisaari ja sitä odotellessa matkustavani ainakin kerran jokaiselle mantereelle, lukevani ranskalaisia filosofeja alkuperäiskielellä (ja ymmärtäväni jotakin) sekä hallitsevani Excelin käytön mestarillisesti. Tykkään hirmuisesti mm. aamukahvista ja aamu-uutisista, hissanörttäyksestä, festareista, viulun vinguttamisesta ja pitkistä illoista ystävien seurassa. Pyrin elämässä noudattamaan äitini neuvoa: tutustua mahdollisimman erilaisiin ihmisiin sekä altistaa itseäni jatkuvasti uusille jutuille.

Milla Favén, Vaasa
Sihteeri

img_3127Moikka länsirannikolta!
Olen Milla, FAIAn sihteeri. Kasvoin Helsingissä, mutta tätä nykyä majailen Vaasassa oikeustieteen opintojeni myötä. Oikeudenmukaisuuden tavoittelu ja yhteiskunnalliset teemat ovat polttoaine jolla käyn. Kaikenlainen yhdistystoiminta ja yleinen aktivismi ovat intohimojani. Toimin aktiivisesti myös mm.  oikeustieteen opiskelijoiden kansainvälisessä järjestössä (European Law Students’ Association). Vapaa-ajallani mieluiten seikkailen metsissä, soilla ja tuntureilla. Hartaana haaveenani on, että FAIAsta kasvaisi tehokkaasti eri tieteenaloja leikkaava ja helposti lähestyttävä keskustelualusta meille nuorille ja nuorenmielisille maailmanmuuttajille.

One thought on “Hallitus esittäytyy I: Joel, Oona, Juulia ja Milla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s