On aika esitellä seuraava kolmasosa FAIA:n hallituksesta. FAIA:n jäsenistö on vähintään yhtä monipuolinen kuin kansainvälisen politiikan ala. Kansainvälisen politiikan yhdistyksen jäsenet vaikuttavat ympäri Suomen ja jopa ulkomailla. Myös hallituksen jäsenet ovat jakautuneet eri puolille Suomea ja edustavat monia eri aloja. Meitä kaikkia yhdistää kiinnostus kansainvälistä politiikkaa kohtaan, mutta jokaisella meistä on myös omat kiinnostuksen kohteet.  Se, että jokainen innostuu hiukan eri asioista takaa sen, että keskustelut pysyvät mielenkiintoisina ja tapahtumat monipuolisina.

Lue alempaa Riikan, Tuomaksen, Matleenan ja Laran esittelyt ja lukaise myös aiemmin ilmestynyt postaus, jossa esittäytyvät FAIA:n puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja taloudenhoitaja.

Riikfullsizeoutput_14de.jpegka Ilmonen, Helsinki

Heippa!
Olen toisen vuoden maailmanpolitiikan opiskelija Helsingin yliopistossa. Taloustiede, feminismi, ihmisoikeudet ja kehittyvä maailma saavat minun sydämeni sykkimään ja Twitter-sormet vipattamaan. Tykkään myös ultimatesta, tanssimisesta ja sarkasmista. Lähitulevaisuudessa lähden kymmenen viikon ekskursiolle Etelä-Amerikkaan, josta toivottavasti löytyy inspiraatiota myös FAIA:n tuleviin tapahtumiin!

Jenni Röynä, Helsinki

Terve!
Olen kolmannen vuoden valtio-opin opiskelija politiikan tutkimuksen linjalla Helsingin yliopistossa. Olen alun perin Savon sydämestä Kuopiosta, älä siis pelkää jos puheeseen eksyy hassu sana sattumalta! Kansainväliseen jjenninkuvafaiaärjestötoimintaan olen tutustunut vuosien varrella Euroopan nuorten parlamentin, sekä myöhemmin Allianssin kansainvälisen politiikan ryhmän kautta. Energiaa saan arkeeni hyvästä ruuasta, uusista ihmisistä, sekä ajatusmaailmani haastamisesta. Toivonkin, että FAIA tulee tuomaan yhteen nuoria, joilla on toisistaan poikkeavia mielipiteitä ja lähtökohtia, joita voimme yhdessä pohtia avoimin mielin tasa-arvoisemman ja turvallisemman muailman kehittämiseksi!

872_tuure-tuomas_11-normalTuomas Tuure, Helsinki
Olen helsinkiläinen kansalaisaktivisti. Olen työskennellyt vuodesta 2010 kehitysyhteistyön parissa ja vuodesta 2013 alkaen enemmän kansainvälisen humanitaarisen työn ja muun vaikuttamisen tiimoilta. Taustajärjestöjäni ovat Kynnys ry sekä Abilis-säätiö. Omat kiinnostuksenkohteeni ovat Yhdysvaltain politiikka, kriisinhallinta ja YK-asiat. Vapaa-ajallani harrastan kahveja, politiikkaa, baarivisoja, pokeria ja saunomista. Minut tavoittaa helpoten sosiaalisesta mediasta sekä ravintola Rytmistä.

Lara Anastasiou, Tampere/Helsinki

Heips!
Olen kansainvälisen politiikan opiskelija Tampereen yliopisfullsizeoutput_14ed.jpegtossa. Tykkään Netflixistä (ja aamu-tv:stä) ja viinistä,
rakastan ruokaa, matkustelua ja liikuntaa, ja toivon maailmanrauhaa ja ikuista auringonpaistetta. Pääasiassa juoksen pitkin yliopiston kampusta, mutta vapaalla minut löytää yleensä Helsingistä (toisin sanoen Kalliosta). Kansainvälisessä politiikassa lähellä sydäntäni ovat rauha, kestävä kehitys ja järjestötoiminta. Gradua taas puuhaan liittyen uskonnollisten yhteisöjen ja rauhanneuvottelujen suhteeseen Kyproksella. Tällä hetkellä keskityn myös opettajaopintoihin ja yritän epätoivoisesti saada lukiolaiset ymmärtämään, kuinka siistiä yhteiskuntaoppi on.

One thought on “Hallitus esittäytyy II: Riikka, Tuomas, Jenni ja Lara

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s