Hallitus esittäytyy III: Topias, Matleena, Tuuli ja Maria

Syksy etenee nopeasti ja FAIA:n ensimmäisen tapahtuman suunnittelu on jo kovaa vauhtia käynnissä. Toivottavasti mahdollisimman moni kiinnostunut pääsee osallistumaan ja samalla tutustumaan toimintaamme tarkemmin. Siitä kuitenkin pian lisää.

Sillä välin on aika esitellä vielä viimeisetkin hallituksen jäsenet. Ensimmäisen osa hallituksen esittelyitä löydät tästä ja toisen osan täältä.

Topias Tamminen, Joensuu

Toby_2016_autumn.jpg
Tervehdys!
Olen kaupunkikulttuurista ja luonnossa samoilemisesta sopivassa suhteessa diggaileva maailmankansalainen ja maantieteilijä. Tällä hetkellä fokukseni on pitkälti maahanmuuton asenteita tutkailevassa yhteiskuntamaantieteen gradussa. Kansainvälisessä politiikassa minua kiinnostavat eritoten nousevat talousalueet Aasiassa ja Afrikassa, sekä raja-alueiden geopolitiikka, kuten EU:n ulkorajat.

Matleena Heikkinen, Bryssel

Hei!Made with Square InstaPic
Olen Matleena, koulutukseltani enkun ja ranskan ope Jyväskylän yliopistossa, mutta tällä hetkellä töissä Brysselissä Yhteisessä kriisinratkaisuneuvostossa (SRB). Etenkin nuorten kansainvälisyys on mulle tärkeää, ja olenkin ollut aktiivisesti mukana Erasmus Student Network -järjestön toiminnassa vuodesta 2011 lähtien edistämässä eurooppalaisten nuorten yhtäläisiä mahdollisuuksia osallistua laadukkaisiin kansainvälisyysohjelmiin. EU-kuplan uutisten lisäksi aloitan aamuni Hesarilla ja koitan olla pettymättä kotimaiseen politiikkaan ja kaiken maailman odineihin. Uutisten seuraamisen lisäksi tykkään etenkin joogasta ja korvapuusteista.

Tuuli Tomperi, Tampere

img-20161018-wa0002
Heippa!
Olen Tuuli, 24-vuotias valtio-opin opiskelija
Tampereen yliopistossa. Olen syntynyt Oulussa, mutta ennen tamperelaistumista ehdin vaikuttaa Helsingissä muutaman vuoden. Yhteiskunnalliset asiat, politiikka ja kansalaisaktivismi ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä suurin osa ajastani kuluu ainejärjestöni Iltakoulun tapahtumavastaavan tehtävissä. Järjestökiireiden lisäksi kirjoitan kandia ja olen kiinnostunut erityisesti demokratiasta ja Euroopan unionista. Vapaa-ajalla tykkään käydä keikoilla, etsiä sitä parasta vegeburgeria ja hengailla kissani Saulin kanssa.

Maria Lavonen, Tampere

faiakuva

Moikka!
Olen Maria, 23-vuotias Jyväskylässä kasvanut, mutta sittemmin tamperelaistunut kansainvälisen politiikan opiskelija. Sieluni saa laulamaan erityisesti turvallisuuspolitiikka, oikeudenmukaisuus sekä Venäjä, Venäjä ja Venäjä. Lähellä sydäntäni ovat erityisesti brunssit, Tšehovin runot, keskustelut feminismistä, salsa sekä reissailu maailman ääriin. Toivon FAIA:n raikastavan yhteiskunnallista toimintaa ja tuovan yhteen ihmisiä erilaisine mielipiteineen, jotta saisimme yhdessä aikaan monipuolista ja idearikasta keskustelua maailman menosta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s