Sykkiikö sydämesi kansainvälisen politiikan polttaville kysymyksille? Haluatko mukaan suunnittelemaan toinen toistaan kiehtovampia tapahtumia ajankohtaisten teemojen tiimoilta? Vai vyöryykö maailmantuska päällesi lailla pommikonelaivueen?

Kansainvälisen politiikan yhdistys, kavereiden kesken FAIA, on viime vuoden elokuussa perustettu puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka tavoitteena on edistää ja ylläpitää laadukasta, kriittistä ja faktoihin perustuvaa keskustelua eri maailmanpolitiikan teemoista. FAIA on valtakunnallinen yhdistys jolla on aktiiveja jo Helsingissä, Tampereella, Vaasassa, Joensuussa, Brysselissä ja Lontoossa; toivotammekin lämpimästi tervetulleeksi kaikki uudet jäsenet kotipaikkaan katsomatta!

Kevätkokouksemme järjestetään torstaina 30.3. klo 18 ravintola Skönessä ja sitä seuraamaan ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet. Kokouksen jälkeen noin klo 19 eteenpäin vietämme uusien iltaa, jossa kerromme FAIAn toiminnasta ja tulevista tapahtumista, sekä siitä, miten sinäkin pääset FAIAn menoon mukaan. Olitpa siis jo jäsen tai et, tule paikalle juttelemaan toiminnastamme, avautumaan kehitysideoistasi tai ihan vaan hengailemaan maailmanpolitiikasta innostuneiden tyyppien kanssa! Tarjolla on naposteltavia ja juomia saa osteltua ravintolasta. Skönen alakerta on esteetön.

Kevätkokouksen esityslista:

1. Kokouksen avaaminen
2. Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta
3. Esityslistan hyväksyminen
4. Pöytäkirjantarkastajien valinta
5. Hallitus esittäytyy
6. Toimintakertomuksen esittely ja hyväksyntä
7. Tulevien tapahtumien läpikäynti
8. Muut esille tulevat asiat
9. Kokouksen päättäminen

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s