Tervetuloa FAIAn 2-vuotissynttäreille

Taaperoikäinen Kansainvälisen politiikan yhdistys juhlii elokuussa kaksivuotista taivaltaan!

FAIAn ensivuosia on siivittänyt monta hienoa tapahtumaa ja ennen kaikkea koko joukko innokkaita FAIAlaisia. Haluaisimmekin kutsua kaikki FAIAn ystävät viettämään elokuista iltaa idylliseen Lapinlahden Omenapuutaloon Helsinkiin perjantaina 24.8.2018. Luvassa on rentoa viihtymistä, ruokaa ja juomaa faialaisittain hyvässä seurassa. Lisäksi juhlakansalle esiintyy päätähuimaava Lembois suoraan Suomen Tampereelta!

Tapahtuma korkataan alkumaljoilla kello 18, jolloin voi halutessaan esittää myös tervehdyksiä. Illanvietto jatkuu Omenapuutalolla aina iltakymmeneen saakka, jonka jälkeen siirrytään jatkoille myöhemmin ilmoitettavaan tanssiravintolaan.

Juhlalippu kustantaa FAIAn jäsenille 8 euroa ja muille FAIAn ystäville 10 euroa. Mikäli haluatte kannattaa toimintaamme esimerkiksi yhdistyksen voimin, voi kannatusjäsenyyden ostamalla osallistua kolme henkilöä (ks. verkkokaupassa tuote Kannatusjäsenyys: kaksivuotiskekkeri-edition) Liput lunastetaan verkkokaupastamme.

Omenapuutalon sisätilat ovat esteelliset, mutta tapahtuma järjestetään pääasiallisesti puutarhan puolella. Nämä eivät ole pönötysjuhlat, joten asu on vapaa (joskin pakollinen).

Kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä voit kääntyä FAIAn hallituksen puoleen.

Lämpimästi tervetuloa koko FAIAn hallituksen puolesta, nähdään elokuun lopulla!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s