Kevätterveiset FAIAlta!

FAIAn kevät on kulunut hujauksessa, tuntuu kuin juuri olisi ollut tammikuu ja uuden hallituksen ensimmäinen tapaaminen. Keväällä on puuhattu monenlaista ja mikä parasta, FAIAn toiminta on rantautunut entistä isommin muun muassa Tampereelle ja Turkuun!

FAIAn tapahtumat ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta. Alkuvuoden aikana olemme puhuneet niin Yhdysvaltojen politiikasta kuin Brexitistä ja simuloineet Euroopan parlamenttia. Kaljaa ja kv-politiikkaa tapahtumat ovat rantautuneet Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. FAIAlaiset ovat selkeästi tykästyneet rentoon, mutta asiapitoiseen konseptiin ja sekös hallituslaisia ilahduttaa. FAIAlaiset ovat myös päivystäneet korkeakouluilla jakaen tietoa FAIAn toiminnasta (sekä tietysti myös herkkuja). Parasta FAIAn toiminnassa on tuottaa mielenkiintoista sisältöä, joka saa ihmiset innostumaan kansainvälisestä politiikasta.

Tapahtumat jatkuvat kesän ja syksyn aikana. FAIAlaiset vierailevat sisarjärjestömme luona Ruotsissa ja käyvät tutustumassa Almedalen-viikkoon. FAIA on aktiivisesti mukana Konfliktinratkaisusimulaation järjestämissä ja syksylle on suunnitteilla keskustelutapahtumien lisäksi muun muassa ekskursioita.

FAIAn toiminta ei kuitenkaan ole vain tapahtumia. Verkkosivuillamme on myös blogi, joka tarjoaa FAIAlaisille alustan pukea sanoiksi omat ajatukset ja julkaista kansainväliseen politiikkaan liittyviä kirjoituksia. Vuosien varrella blogiin on kirjoitettu niin pohjoismaisesta yhteistyöstä, kestävästä matkailusta, tasa-arvosta kuin hybridisodasta.

FAIAn toiminta mahdollistuu jäsenistömme avulla. Jäsenmaksujen avulla pystymme tuottamaan mielenkiintoisia tapahtumia ja tuottamaan laadukasta sisältöä ei vain jäsenistömme, vaan kaikkien kiinnostuneiden iloksi. FAIAn jäsenmaksun maksamalla saat ensimmäisinä tiedon tapahtumista ja olet etusijalla ilmoittautuessasi tapahtumiin. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus kirjoittaa FAIAn blogiin, joka on kuitenkin avoimesti luettavissa ja jaettavissa kenelle tahansa. Lisäksi tarjoamme jäsenillemme rajatun Facebook-keskusteluryhmän. Otamme jatkuvasti vastaan jäsenistön toiveita toiminnan kehittämiseksi ja jäsenistö on lämpimästi tervetullut suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtumia kanssamme.

Tue FAIAn toimintaa ja maksa jäsenmaksu helposti verkkokaupassamme.

Olit sitten uusi tuttavuus tai jo FAIAn vanha ystävä haluamme toivottaa sinut mukaan toimintaamme! FAIAn hallitus on olemassa jokaista jäsentä varten. Meidät tavoitat niin sosiaalisen median kautta kuin sähköpostitse sekä tietenkin tapahtumapaikoilta. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s