FAIA

Tervetuloa Kansainvälisen politiikan yhdistyksen eli tuttavallisemmin FAIA:n kotisivuille. FAIA on elokuussa 2016 perustettu valtakunnallinen poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorten yhdistys, joka edistää laadukasta keskustelua ja tiedonvälitystä kansainvälisiin suhteisiin liittyvistä aiheista.

Järjestämme erilaisia aiheeseen liittyviä tapahtumia ja tilaisuuksia. Yhdistyksen ollessa vielä lapsen kengissä, otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja ideoita tulevaisuuden toimintaa varten!

Yhdistyksen toimintaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki kansainvälisen politiikan eri teemoista kiinnostuneet. Osallistumisen kynnys on matala ja toimintaan voi osallistua juuri niin aktiivisesti kuin itse haluaa. Hallituksen kokouksia voi vapaasti tulla seuraamaan ja näin tutustumaan toimintaan hiukan paremmin. Tiedotamme kokouksista sekä Facebook-sivuillamme, että täällä blogin puolella.

Yhdistyksellä on jo nyt aktiiveja Helsingissä, Tampereella, Turussa, Rovaniemellä ja Brysselissä. Toivotamme mukaan uudet innokkaat aktiivit myös muilta paikkakunnilta!  Liity kasvavaan joukkoomme ja tule mukaan tekemään jotakin uutta ja innostavaa. Tarkemmat liittymisohjeet löydät täältä.