FAIA 2018

Joel Linnainmäki, Helsinki/Tampere
Puheenjohtaja

Moi, mun nimi on Joel. Olen 27-vuotias Joensuussa syntynyt junantuoma vantaalainen. Toimin tänä vuonna FAIAn puheenjohtajana ja vapaa-ajalla opiskelen Tampereella kansainvälistä politiikkaa. Aiemmin työskentelin lähes neljä vuotta eduskunnassa ja ulkoasiainministeriössä. Sen jälkeen olen tehnyt töitä muun muassa Kirkon ulkomaanavulla ja nykyisin Suomen lukiolaisten liitolla turvapaikanhakijanuoret-hankkeen projektikoordinaattorina. FAIAssa minua innostaa eniten se, miten erilaisista taustoista jäsenemme tulevat. Jokainen tapahtuma ja keskustelu opettavat itselle uutta ja antavat erilaisia näkökulmia maailman tapahtumiin.

Lara Anastasiou, Helsinki
Varapuheenjohtaja

Moikka! Olen toisen kauden faialainen ja saanut kunnian toimia hienon järjestömme varapuheenjohtajana tämän vuoden. Opiskelijaelämä alkaa osaltani pian väistyä taakse ja siirryn aikuisten ihmisten työelämään. Rakkaalla Tampereen yliopistolla, kansainvälisellä politiikalla ja rauhantutkimuksella on aina paikka sydämessäni, vaikka tällä hetkellä keskityn enemmänkin toiseen intohimooni eli koulutukseen ja opetukseen. Toivon maailman rauhaa, koiranpentuja ja, että joka aamu saisi (lue:ehtisi) katsoa aamu-tv:tä.

Marja Papunen, Helsinki
Sihteeri (faia.sihteeri@gmail.com)

Toimin tänä vuonna FAIAn sihteerinä ja odotan innolla FAIAn tulevan vuoden keskustelutapahtumia ja toiminnan kehittämistä. Opiskelen maailmanpolitiikan tutkimusta Helsingin yliopistossa ja sivuaineet olen suorittanut kansainvälisestä oikeudesta ja kehitysmaatutkimuksesta. Opinnoissani olen suuntautunut rauhan- ja konfliktintutkimukseen. Sydämeni syttyy aina hyvälle feministiselle keskustelulle sekä kehityspolitiikalle! Vapaa-ajalla nautin pitkään nukkumisesta, ylihintaisista cappucinoista, viulun soittamisesta sekä hyvästä musiikista.

Juulia Heikkinen, Helsinki
Taloudenhoitaja

Olen helsinkiläinen maailmanpolitiikan opiskelija ja FAIAn Master of Coin nyt toista kautta. Puuhailen myös Allianssin Eurooppatyöryhmässä edustamassa järjestöämme kansallisella tasolla ja edistämässä suomalaisen nuorison asiaa kotimaassa ja kansainvälisesti. Maailmanpolitiikassa minua innostaa erityisesti rauha- ja konfliktikysymykset ja uskonkin, että ihmiskunnalla on potentiaalia hyvään siinä missä pahaankin. Intoilen myös mm. Unkarin ja muun itäisen Keski-Euroopan politiikasta, festareista, teattereista, viulunsoitosta ja muista kulttuurielämyksistä, historiallisista pukudraamoista, sanaristikoista kesämökin kuistilla sekä kaikenmoisesta kansalaisaktivismista.

Maria Lavonen, Tampere
Ekskursio- ja yhteistyövastaava

Toimin FAIAn hallituksessa toista vuotta ja tätä nykyä ekskursio- ja yhteistyövastaavana. Opiskelen kansainvälistä politiikkaa Tampereen yliopistossa ja kiinnostuksen kohteitani ovat turvallisuuspolitiikka, tasa-arvokysymykset, venäjän kielioppi ja Venäjä ylipäätään. Lisäksi inspiroidun debateista, baletista ja vaeltelusta maailmalla.

Tuuli Tomperi, Tampere
Tapahtumavastaava

Opiskelen kolmatta vuotta valtio-oppia Tampereen yliopistossa. Olen ollut mukana FAIAssa koko sen lyhyen mutta vaikuttavan olemassaolon ajan, ja tänä vuonna toimin tapahtumavastaavana. Opinnoissani olen keskittynyt erityisesti demokratiateorioiden tutkimukseen, julkisoikeuteen ja tasa-arvokysymyksiin. Vapaa-ajalla minut löytää parhaiten räppikeikoilta tai eläimiä paijaamasta.

Milja Suihko, Tampere
Tapahtumavastaava

Olen rauhan- ja konfliktin tutkimuksen maisteriopiskelija Tampereelta. Vuonna 2018 toimin FAIAn hallituksessa tapahtumavastaavana. Kansainvälisen politiikan kentällä kiinnostuksen kiikarini tarkentuvat turvallisuuden kysymyksiin, ilmastonmuutokseen ja Pohjois-Afrikkaan. Lisäksi innostun vaikuttamisesta, touhukkaista aamuista, ranskan kielestä ja läsnä olevista ihmisistä.

Emilia Tuurala, Tampere
Ekskursio- ja yhteistyövastaava

Moikka! Olen Emilia, 23-vuotias kansainvälisen politiikan opiskelija Tampereelta. Tänä vuonna vastaan FAIAn hallituksessa ekskursio- ja yhteistyöasioista. Kiinnostukseni kansainvälisen politiikan kentällä kohdistuu erityisesti naisten asemaan konfliktialueilla, rauhanrakentamiseen sekä asekauppaan. Kv-politiikan lisäksi parhaita juttuja ovat surffaus, kuviolliset sukat sekä kissavideot!

Silja Markkula, Helsinki
Varainkeruukoordinaattori

Roosa Käsmä, Tampere
Viestintäkoordinaattori

Olen Roosa, toisen vuoden kansainvälisen politiikan opiskelija Tampereelta ja ilonani on toimia tänä vuonna FAIAn hallituksessa viestintäkoordinaattorina. Politiikan kysymyksistä kiinnostuksen kohteisiini lukeutuvat erityisesti ilmastopolitiikka, turvallisuuspolitiikka ja EU-asiat ja nämä aiheet ovatkin olleet myös olennaisessa roolissa opinnoissani. Yliopisto- ja järjestöelämän ulkopuolella pyrin elättämään huonekasvejani, hukuttamaan kissani haleihin, nauttimaan aurinkoisista aamuista ja lukemaan edes vähän kaikenlaista kirjallisuutta kaiken muun tekemisen ohella.

Vilma Maukonen, Helsinki
Viestintäkoordinaattori

Olen Vilma, neljännen vuoden maailmanpolitiikan tutkimuksen opiskelija Helsingin yliopistosta. Vuonna 2018 toimin toisena FAIAn viestinäkoordinaattoreista. Maailmanpolitiikassa minua kiinnostavat  erilaiset suuret teemakokonaisuudet, kuten mediayhteiskunnan murros, ympäristö ja ilmastonmuutos sekä uusien teknologioiden merkitys tulevaisuuden politiikalle. Muita kiinnostuksen kohteitani ovat viestintä, kirjoittaminen sekä hyvä juttuseura viinilasin äärellä.

Milla Toivanen, Tampere
Ainejärjestökoordinaattori

Moro! Olen Milla, 23 v., ja vapaa-ajallani hiihdän ja kastelen viherkasvejani. Kivien lisäksi kiinnostaa Kiina, turvallisuuspolitiikka ja kitaran soitto. Opiskelen neljättä vuotta kansainvälistä politiikkaa Tampereen yliopistossa ja FAIAssa toimin ainejärjestökoordinaattorina. Toisin sanoen pidän yhteyttä kv-politiikasta kiinnostuneihin järjestöihin ja järjestän tapahtumia. Äidille ja jäsenistölle terveiset!

 

Mainokset