Hallitus

FAIA 2016-2017

Joel Linnainmäki, Helsinki/Tampere
Puheenjohtaja

sdg16_joelOlen 25-vuotias kansainvälisen politiikan opiskelija Tampereen yliopistossa ja FAIA:n puheenjohtaja. Ennen nykyistä pääkallopaikkaa FAIA:ssa hoidin Pekka Haaviston toimistoa eduskunnassa ja ulkoasiainministeriössä. Vapaa-ajalla kierrän Suomessa, Euroopassa ja maailmalla puhumassa nuorten oikeuksien, osallisuuden ja nuorten johtamien rauhanprojektien puolesta. Toivon, että jokainen vähänkään kansainvälisistä teemoista kiinnostunut lähtee tutustumaan FAIA:n toimintaan ja tuo mukanaan omat ideansa ja energiansa. Haluan, että me olemme se porukka, joka tekee aina asioita ennakkoluulottomasti, rohkeasti ja uudistuen. Ota ihmeessä yhteyttä, jos koskaan tulee kysyttävää tai ideoita!

Jenni Röynä, Helsinki

21557112_10212350789238221_868002354_oOlen neljännen vuoden valtio-opin opiskelija politiikan tutkimuksen linjalla Helsingin yliopistossa ja toimin FAIA:n hallituksen jäsenenä. Olen pyörinyt kansainvälisellä järjestökentällä jo jonkin aikaa, josta kiinnostus kansainvälisiin suhteisiin syttyi. Työskentelen Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK ry:n kansainvälisten asioiden koordinaattorina, sekä toimin Allianssin kansainvälisen nuorisopolitiikan ryhmän varapuheenjohtajana. Mielenkiinnon kohteina erityisesti siis nuorten osallisuus rauhan projekteissa, sekä Euroopan Unionin merkitys globaalina toimijana. Järjestötoiminnassa parasta on erilaisten ihmisten tapaaminen ja siitä syntyvät mukaansatempaavat keskustelut. Haluan että FAIA on juuri se yhteisö, joka tämän mahdollistaa!

Juulia Heikkinen, Helsinki
Taloudenhoitaja

img_5741Olen kolmannen vuoden maailmanpolitiikan tutkimuksen opiskelija Helsingistä. Kansainvälisessä politiikassa minua kiehtoo eniten rauhanprosessit ja kyynisyyden voittaminen. Unelmoin jonakin päivänä olevani oman elämäni Ahtisaari ja sitä odotellessa matkustavani ainakin kerran jokaiselle mantereelle, lukevani ranskalaisia filosofeja alkuperäiskielellä (ja ymmärtäväni jotakin) sekä hallitsevani Excelin käytön mestarillisesti. Tykkään hirmuisesti mm. aamukahvista ja aamu-uutisista, hissanörttäyksestä, festareista, viulun vinguttamisesta ja pitkistä illoista ystävien seurassa. Pyrin elämässä noudattamaan äitini neuvoa: tutustua mahdollisimman erilaisiin ihmisiin sekä altistaa itseäni jatkuvasti uusille jutuille.

Lara Anastasiou, Helsinki
Viestintäkoordinaattori

Lara2_squareOlen kansainvälisen politiikan opiskelija Tampereen yliopistossa ja vastaan FAIA:n viestinnästä. Tällä hetkellä minut löytää kuluttamasta gradupenkkiä Helsingin tai Tampereen kirjastoista, töistä, järjestöhommista tai treenaamasta porrasjuoksua. Toivon parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, ja haluan vaikuttaa siihen, miten yhteiskuntamme kehittyy. Uskon vahvasti nuorten vaikutusmahdollisuuksiin ja meillä FAIA:laisilla onkin tärkeä tehtävä lisätä tietoisuutta kansainvälisen politiikan teemoista ja aktivoida nuoret mukaan vaikuttamaan! Toinen intohimoni on opettaminen ja koulutuspolitiikka – koska tulevaisuus on koulutuksessa. Tykkään Aamu-tv:stä (ja Netflixistä) ja viinistä, rakastan ruokaa, matkustelua ja liikuntaa, ja toivon maailmanrauhaa ja ikuista auringonpaistetta.

Maria Lavonen, Tampere

faiakuvaOlen Maria, 23-vuotias Jyväskylässä kasvanut, mutta sittemmin tamperelaistunut kansainvälisen politiikan opiskelija. Sieluni saa laulamaan erityisesti turvallisuuspolitiikka, oikeudenmukaisuus sekä Venäjä, Venäjä ja Venäjä. Lähellä sydäntäni ovat erityisesti brunssit, Tšehovin runot, keskustelut feminismistä, salsa sekä reissailu maailman ääriin. Toivon FAIA:n raikastavan yhteiskunnallista toimintaa ja tuovan yhteen ihmisiä erilaisine mielipiteineen, jotta saisimme yhdessä aikaan monipuolista ja idearikasta keskustelua maailman menosta!

Matleena Heikkinen, Bryssel

Made with Square InstaPic

Olen Matleena, koulutukseltani enkun ja ranskan ope Jyväskylän yliopistossa, mutta tällä hetkellä töissä Brysselissä Yhteisessä kriisinratkaisuneuvostossa (SRB). Etenkin nuorten kansainvälisyys on mulle tärkeää, ja olenkin ollut aktiivisesti mukana Erasmus Student Network -järjestön toiminnassa vuodesta 2011 lähtien edistämässä eurooppalaisten nuorten yhtäläisiä mahdollisuuksia osallistua laadukkaisiin kansainvälisyysohjelmiin. EU-kuplan uutisten lisäksi aloitan aamuni Hesarilla ja koitan olla pettymättä kotimaiseen politiikkaan ja kaiken maailman odineihin. Uutisten seuraamisen lisäksi tykkään etenkin joogasta ja korvapuusteista.

Milla Favén, Vaasa
Sihteeri

img_3127Olen Milla, FAIAn sihteeri. Kasvoin Helsingissä, mutta tätä nykyä majailen Vaasassa oikeustieteen opintojeni myötä. Oikeudenmukaisuuden tavoittelu ja yhteiskunnalliset teemat ovat polttoaine jolla käyn. Kaikenlainen yhdistystoiminta ja yleinen aktivismi ovat intohimojani. Toimin aktiivisesti myös mm.  oikeustieteen opiskelijoiden kansainvälisessä järjestössä (European Law Students’ Association). Vapaa-ajallani mieluiten seikkailen metsissä, soilla ja tuntureilla. Hartaana haaveenani on, että FAIAsta kasvaisi tehokkaasti eri tieteenaloja leikkaava ja helposti lähestyttävä keskustelualusta meille nuorille ja nuorenmielisille maailmanmuuttajille.

Riikka Ilmonen, Helsinki

fullsizeoutput_14deOlen toisen vuoden maailmanpolitiikan opiskelija Helsingin  yliopistossa. Taloustiede, feminismi, ihmisoikeudet ja kehittyvä maailma saavat minun sydämeni sykkimään ja Twitter-sormet vipattamaan. Tykkään myös ultimatesta, tanssimisesta ja sarkasmista. Lähitulevaisuudessa lähden kymmenen viikon ekskursiolle Etelä-Amerikkaan, josta toivottavasti löytyy inspiraatiota myös FAIA:n tuleviin tapahtumiin.

Topias Tamminen, Joensuu

toby_2016_autumnOlen kaupunkikulttuurista ja luonnossa samoilemisesta sopivassa suhteessa diggaileva maailmankansalainen ja maantieteilijä. Tällä hetkellä fokukseni on pitkälti maahanmuuton asenteita tutkailevassa yhteiskuntamaantieteen gradussa. Kansainvälisessä politiikassa minua kiinnostavat eritoten nousevat talousalueet Aasiassa ja Afrikassa, sekä raja-alueiden geopolitiikka, kuten EU:n ulkorajat.

Tuomas Tuure, Helsinki

872_tuure-tuomas_11-normalOlen helsinkiläinen kansalaisaktivisti. Olen työskennellyt vuodesta 2010 kehitysyhteistyön parissa ja vuodesta 2013 alkaen enemmän kansainvälisen humanitaarisen työn ja muun vaikuttamisen tiimoilta. Taustajärjestöjäni ovat Kynnys ry sekä Abilis-säätiö. Omat kiinnostuksenkohteeni ovat Yhdysvaltain politiikka, kriisinhallinta ja YK-asiat. Vapaa-ajallani harrastan kahveja, politiikkaa, baarivisoja, pokeria ja saunomista. Minut tavoittaa helpoiten sosiaalisesta mediasta sekä ravintola Rytmistä.

Tuuli Tomperi, Tampere

img-20161018-wa0002Olen Tuuli, 24-vuotias valtio-opin opiskelija Tampereen yliopistossa. Olen syntynyt Oulussa, mutta ennen tamperelaistumista ehdin vaikuttaa Helsingissä muutaman vuoden. Yhteiskunnalliset asiat, politiikka ja kansalaisaktivismi ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä suurin osa ajastani kuluu ainejärjestöni Iltakoulun tapahtumavastaavan tehtävissä. Järjestökiireiden lisäksi kirjoitan kandia ja olen kiinnostunut erityisesti demokratiasta ja Euroopan unionista. Vapaa-ajalla tykkään käydä keikoilla, etsiä sitä parasta vegeburgeria ja hengailla kissani Saulin kanssa.

 

Mainokset