Liity jäseneksi!

Liity FAIA_n jäseneksi

Kiinnostuitko FAIA:sta? Tule mukaan toimintaamme. 

FAIA:n jäseniksi ovat tervetulleita kaikki kansainvälisiin suhteisiin liittyvistä teemoista kiinnostuneet. FAIA:n toimintaan on helppo tulla mukaan ja osallistua voi juuri niin aktiivisesti kuin haluaa tai ehtii.

Liittymällä FAIAn jäseneksi tuet laadukasta, uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumatonta keskustelua kansainvälisen politiikan ilmiöistä. Jäsenenä olet myös oikeutettu osallistumaan FAIA:n järjestämille ekskursioille, ja sinulla on mahdollisuus osallistua suosittuun Konfliktinratkaisusimulaatioon FAIA:n tiimissä. 

Liity jäseneksi FAIA:n verkkokaupassa. Jäsenmaksu suoritetaan liittymisen yhteydessä. FAIA:n jäsenyyden hinta on 10€ vuodessa ja vähävaraisille 5€ vuodessa. Jäsenmaksu käytetään lyhentämättömänä yhdistyksemme toimintaan.

Haluatko tukea FAIA:n toimintaa tai lahjoittaa jäsenyyden jollekulle toiselle? Sijoita silloin FAIA:n kannatusmaksuun ja tuet samalla FAIA:n toimintaa ja kehittymistä.

Heräsikö lisäkysymyksiä jäsenyyteen tai toimintaamme liittyen? Ota rohkeasti yhteyttä. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.